PDA

View Full Version : Front turn signals going out after bumping



ThatChevyGuy
04-07-2008, 01:05 PM
I have replaced these multiple times. I have the big three done only running about 1000 watts and have hardly any dimming, but after about a day of bumping the front running lights/ turn signals blow out. When i was without a system they were fine. How do i go about fixing this?!

Einzee
04-15-2008, 10:45 AM
Are the lamps actually blown (dark appearance inside) or is it broken filaments?

BreakingBad
05-04-2008, 05:55 PM
possible fuse issue? idk

Fear Of Theive
05-04-2008, 05:59 PM
Did you check your blinker fluid?

darkhunter139
05-04-2008, 06:00 PM
Did you check your blinker fluid?

Thats probably the first thing he would check, I doubt he would come post here without checking the blinker fluid *******.

fbi90909
05-04-2008, 07:53 PM
maybe his piston rings have fried.

savagebee
05-05-2008, 02:30 AM
probaby needs moar pond water

$ Big C $
05-10-2008, 12:19 AM
its a good chance that theres a short in the system. most likely a coincidence. I'm not sure about the intrigues, but i know the lumina's and simular GM's have a problem with the multi-function swich messing up.

ThatChevyGuy
05-10-2008, 02:59 AM
Yeah sometimes the bulb went bad and sometimes it just doesnt come on and when it does its intermittent. Thanks for the suggestions tho, well the HELPFUL ones.

dman4486
05-10-2008, 03:03 AM
Did you check your blinker fluid?

sry man....they are sold out

http://kalecoauto.com/index.php?main_page=product_info&cPath=2&products_id=6

IDSkoT
05-10-2008, 03:03 AM
It's possible that there was a splice or something in your running lights and the bass from your system have been rubbing them together causing a short.
(but that requires at least 350 deebeez)

Other than that, replace the fuse for the running lights. If that doesn't work... follow the wire to the source? That's all I can think of.