PDA

View Full Version : New Box Build For hdc315



btdickey99
03-30-2008, 09:15 PM
I have decided today to remake a box for my hdc315....

Nothing special but I have tuned this one a little different, carpet it, etc.

Anyway box is 3.1 cu ft

tuned to 40

with 36.25 port area( may be a little small, but we will see)

here is my first day of work.... I only got this far bc my friend who was bringing the carpet got held up helping another friend on a install

http://i262.photobucket.com/albums/ii83/btdickey99/DSC00233.jpg
http://i262.photobucket.com/albums/ii83/btdickey99/DSC00234.jpg
http://i262.photobucket.com/albums/ii83/btdickey99/DSC00235.jpg
http://i262.photobucket.com/albums/ii83/btdickey99/DSC00236.jpg
http://i262.photobucket.com/albums/ii83/btdickey99/DSC00237.jpg

TheFiverMan
03-30-2008, 09:18 PM
shouldve done 3.5tuned to 40hz..but it looks good..i personally wouldve done 35hz for daily

Random1010
03-30-2008, 09:19 PM
ya not enough port for the 15"..recommended is like 65..

DBDesignsElite
03-30-2008, 09:27 PM
shouldve done 3.5tuned to 40hz..but it looks good..i personally wouldve done 35hz for daily yep 3.5 to 4 net @ 38 to 40... Daily..

Remeber they luv 12 to 16 Square of port per net cubic foot of air space...

Looks good though..

btdickey99
03-30-2008, 09:32 PM
yea I understand that the box is too small....it is the absolute biggest I can fit in my trunk..... I do already have a box tuned to 36 for daily.....so I am kinda just experimenting with this

btdickey99
03-31-2008, 11:45 AM
I do plan on dong some more work to it today...... depending on how much I feel like doing when I get off work tonight

btdickey99
04-03-2008, 01:07 PM
some updates as I work on it......

http://i262.photobucket.com/albums/ii83/btdickey99/P1000007.jpg
http://i262.photobucket.com/albums/ii83/btdickey99/P1000008.jpg

Goldtaz1
04-03-2008, 01:44 PM
Looks like a winner, but jigsaw skills need some work. LOL!!

cha0
04-03-2008, 01:44 PM
http://www.partsexpress.com/pe/showdetl.cfm?&Partnumber=365-250

btdickey99
04-03-2008, 06:16 PM
Looks like a winner, but jigsaw skills need some work. LOL!!

this is I know

mdillon
04-04-2008, 12:33 AM
whats up with the fg?

twisztdpunisher
04-04-2008, 12:39 AM
whats up with the fg?

x2

btdickey99
04-09-2008, 06:48 PM
whats up with the fg?

the wood for the back of the box was cut a tad bit short(thanks to the guys at Lowes), and so I used a couple of layers of fg to even it up

btdickey99
04-17-2008, 11:54 PM
Finally everything in and installed.... box sounds great....A lot better than my last box, and even hits the lows nice for it to be tuned to 40

http://i262.photobucket.com/albums/ii83/btdickey99/MYDC0064-2.jpg

http://i262.photobucket.com/albums/ii83/btdickey99/MYDC0065-2.jpg

Finally sitting in m trunk
http://i262.photobucket.com/albums/ii83/btdickey99/MYDC0066-2.jpg

SHOemup233
04-17-2008, 11:58 PM
Looks nice!
Why not mount that zenon somewhere to free up some room to the left of the box for more box?

btdickey99
04-18-2008, 12:01 AM
Looks nice!
Why not mount that zenon somewhere to free up some room to the left of the box for more box?

The only other place is the back of the seat and evertime its laid down of put back the wire comes undone.....soon I will make a rack...but Im lazy

btdickey99
04-18-2008, 12:06 AM
and please be easy on the carpeting....

btdickey99
04-18-2008, 12:09 AM
You could definately fit a box with the correct sq in of port area for that trunk.

definately the biggest box I can fit in there without buildnt it inside the trunk...kodak will vouch for me there....

port area is a tad small I admit, but it sounds good to me, and I wish I had the extra space to do 3.5-4 cu ft

btdickey99
04-18-2008, 12:14 AM
I would make it fit.

:) :cool::D

lol Dre had built me one that was maybe 3-4 in longer and it did not fit after 2 hours of messing with it.... the trunk itself looks like it has tons of room but the slant of the back seats some down and the are 2 bulges that get in the way on both sides of the trunk...

kodak314
04-18-2008, 11:14 AM
yea it was definitely a tight fit. We had to move both amps just to get it in. He could maybe(and i say maybe) be able to get 1-2 more inches in width if there was nothin else in the trunk. If it was any deeper the comp amp wouldnt fit, if it was any taller it wouldnt fit in the car, and if it was any wider the sub amp wouldnt fit.