PDA

View Full Version : How Much Port....



99durango5.9L
03-26-2008, 07:39 PM
im just using the re audio calc.....the subs i have are best done 2-2.5 cubes each with 80sq inches of port tuned to 40hz.....so i want to design a box with the square port area to equal 80?....but theres no way to can be done.....http://www.cadencestore.com/forums/view_topic.php?id=589&forum_id=10 can someone educate me...

dB-SPL
03-26-2008, 07:42 PM
Your question is not registering.. Try asking using a different choice of words.

-Bill-

iDesignBoxes
03-26-2008, 07:47 PM
4 inches tall, 20 inches wide?

99durango5.9L
03-26-2008, 08:46 PM
nevermind....i figured it out....