PDA

View Full Version : cd1 pro "recone" or new driver?



expo5.0
03-25-2008, 03:21 PM
can i just buy a new diaphragm or do i need to buy a new driver?

thanks

-drew

Pyro_By_Nature
03-25-2008, 03:30 PM
You should, without a doubt be able to find a diaphragm that will fit.What brand of diaphragms does ID use?

I ordered my replacement diaphragm from parts express.

James Bang
03-25-2008, 03:38 PM
try Image Dynamics' forum.
http://www.imagedynamicsusa.com/forum/index.php?