PDA

View Full Version : 2 Id Max's in an aeroported box



morgans432
03-15-2008, 08:37 PM
Here is what Image Dynamics told me:

Going over your box volume...

This is what I would suggest:

Box volume is 4.8 after sub and port displacement

you will need 2 - 4" round ports 11.65 long each aeroports would be best!


here is my questionWhat are the outside dimensions I would need?

I have 34w 16h 18d to work with

morgans432
03-15-2008, 09:12 PM
ttt

bonesninja
03-15-2008, 09:22 PM
you don't have enough room to make it to the specs they suggested

bonesninja
03-15-2008, 09:23 PM
based on what you gave us, using 3/4" MDF, you have only 4.5 cf gross...you need another 0.2 cf for port (+/_ a bit) displacement and then whatever the subs displace plus anoth 0.3 ft to get to their specs

morgans432
03-15-2008, 09:38 PM
i can stretch it to 35 wide would that help? possibly to 19 deep as well

bonesninja
03-15-2008, 09:42 PM
i can stretch it to 35 wide would that help? possibly to 19 deep as well

it'll be close to specs...not quite but thats without any bracing. it's probably good enough for you not to notice an audible difference but the box size may change tuning slightly.

morgans432
03-15-2008, 09:44 PM
Okay so those specs should be able to do it?

bonesninja
03-15-2008, 09:58 PM
Okay so those specs should be able to do it?

i don't see why not...contact one of the box designers on here and have them model the subs for you. they should be able to come up with a real nice design

morgans432
03-15-2008, 10:00 PM
well buckyboy hooked me up with one but it was 2 high so today I spent all day putting a box together to learn it was 2 high **** pissed me the **** off