PDA

View Full Version : box siZe?



KAMAK
04-17-2003, 06:16 PM
If i buy a brahma 15 and put 1250 watts to it with a US acoustic amp what size box will i need? The other problem i have is that i drive a montecarlo and i am afraid the 15 wont fit with the box. Does it matter how you make the box????? If i want it to be short and wide is that fine?

mattj
04-17-2003, 11:41 PM
measure your trunk space and see what kind of room you have available.

mattj
04-17-2003, 11:50 PM
i was gonna show him that but i was too lazy to open up another browser.