PDA

View Full Version : CD7000 3 Way Help



thedukey42
01-25-2008, 01:52 AM
Just wondering if I am missing something here, but when I go to set the unit to 3 way, it never accepts the choice. I tried using e-iserve and downloading data, but that didn't work. Is there a switch I have to set or something, because I'm just tired and pissed now. Looking for any help, thx.

thedukey42
01-25-2008, 01:01 PM
Bump for anyone else that has possibly experienced this problem.

I know how to get to the correct spot in the menu, but I am never able to select 3-way. I can move up to it, but it won't accept "enter".

Puggsley456
01-25-2008, 01:07 PM
You need to hold in the select button for at least 10 seconds when selecting 3 way. Then it will ask you to confirm the selection.

thedukey42
01-25-2008, 01:09 PM
10 seconds, hmm. I almost want to say I did that, but I'm assuming I didn't. Thanks for the help man.

Megalomaniac
01-25-2008, 02:17 PM
yep it took me a while to figure that out too. you have to hold down enter for a bit so it accepts.

Puggsley456
01-25-2008, 02:56 PM
On this topic, I have never use a 3 way setup before, What specific speaker is each preout set assigned to in that configuration? Does it disable the factory deck outputs when in this mode?

thedukey42
01-26-2008, 12:47 AM
Does it disable the internal amp?

good question puggs

Megalomaniac
01-26-2008, 12:51 AM
i dont think so, cause mine is hot to the touch

thedukey42
01-26-2008, 12:52 AM
How was it setting up the time alignment, did you do it on the unit or did you set it up online and download the data?

Megalomaniac
01-26-2008, 12:59 AM
i did it on the unit. just played with it until i liked the way it sounded

zero7404
01-28-2008, 07:55 PM
i've got this deck also. i like the 7000 series (7000/7100/7200) for the audio quality and simple looking design, but i also hate it for that silly swing down face that makes some installs a nightmare. i also dislike the really crappy display technology that has not progressed much for the entire series. lastly, why does it take a few phone calls to eclipse to get area shot to work right ? -- because the manual is bad.

just venting here. i do like it in the SQ dept. however i'm contemplating on a KDC-X991. curious to see if anyone has done a head-to-head between the cd7000 and the X991.

Puggsley456
01-28-2008, 08:06 PM
I miss my old Kenwood X859.

I dont love the cd7k but there isnt much out there I like any better either.