PDA

View Full Version : FS-Motorola Z3 *RIZR* *PICS*



JLa Obsessed
01-23-2008, 07:27 PM
I got an iPhone so it's time to sell the old phone. It is a Motorola RIZR, bought it off eBay at the beggining of last summer. I had this phone for about half a year and never saw a single person with the same one, it is Black and came straight from Japan. It's only flaw is that the END button DOES NOT WORK. However this affects NOTHING, you can end calls by sliding the phone shut, and you can turn it on by simply plugging it into your computer via USB cord which i WILL include. There is a little dust inside of the screen but you cannot tell one bit once you turn the phone on. Mechanically 9/10 (cause the end button), cosmetically 7/10 with minor scrapes and scratches. Bought it for 200 willing to let it go for...

90 SHIPPED OBO...

INCLUDED:
Motorola Z3 RIZR
512MB Micro SD Card
USB 2.0 Cord
Wall Charger
Original Box and Manual

PICTURES:
http://i3.photobucket.com/albums/y64/FSUFloridian17/IMG_0061.jpg
http://i3.photobucket.com/albums/y64/FSUFloridian17/IMG_0062.jpg
http://i3.photobucket.com/albums/y64/FSUFloridian17/IMG_0063.jpg

JLa Obsessed
01-23-2008, 07:51 PM
seriously, not even a single view!? you guys suxorss

JLa Obsessed
01-23-2008, 09:28 PM
Someone please help a brotha out

clbolt
01-23-2008, 09:57 PM
Is that quad band? AT&T, Cingular, etc?

JLa Obsessed
01-23-2008, 10:58 PM
Is that quad band? AT&T, Cingular, etc?

It is UNLOCKED and will work with any carrier. I personally was using ATT with it and had no problems.

Kevinn
01-24-2008, 12:04 AM
trade for a razr lol

JLa Obsessed
01-24-2008, 12:09 AM
trade for a razr lol

haha uhh no thanks

james33440
01-24-2008, 10:36 AM
If it's unlocked for any Carrier... How can I use it with Sprint if that carrier doesn't use SIM Cards?

JLa Obsessed
01-24-2008, 01:11 PM
If it's unlocked for any Carrier... How can I use it with Sprint if that carrier doesn't use SIM Cards?

that I am not sure about my friend. You might be able to call them and have them activate it but idk.

Ttt

haunther
01-24-2008, 01:38 PM
Ive seen the phone its basiclly mint.
The end button is useless on this phone (its a slider....)
This kid is a feg and keeps it perfect ect lol.
SOME 1 GIVE THIS GUY MONEY!!!
Btw will not work on sprint.....
Or i might have it now lol///////

WildcatNate
01-24-2008, 01:47 PM
this will not work on sprints network, only companies that use sim cards. It is a different system, that is why you dont see sprint customers with iPhones.

JLa Obsessed
01-24-2008, 03:02 PM
this will not work on sprints network, only companies that use sim cards. It is a different system, that is why you dont see sprint customers with iPhones.

iPhone's don't have sim cards :fyi:

Bump, thanks zig lol

JLa Obsessed
01-24-2008, 06:50 PM
ttt!

JLa Obsessed
01-24-2008, 10:41 PM
why own a razr when you can own a rizr!!!

JLa Obsessed
01-25-2008, 12:25 PM
bump

JLa Obsessed
01-25-2008, 05:45 PM
ttt!

WildcatNate
01-25-2008, 06:14 PM
iPhone's don't have sim cards :fyi:

Bump, thanks zig lol

Sorry, you are incorrect. They do use sim cards.
http://www.maclife.com/article/how_to_remove_the_iphone_sim_card

You can't use them on Sprint's network, which is a CDMA network. This phone is for GSM networks only, Only carriers that use the same network will work.

AT&T Wireless, and T-Mobile are GSM

Sprint, Verizon and Virgin mobile are CDMA.

I hope you sell it, but don't tell people it works on all networks. It does not.

JLa Obsessed
01-25-2008, 06:22 PM
Sorry, you are incorrect. They do use sim cards.
http://www.maclife.com/article/how_to_remove_the_iphone_sim_card

You can't use them on Sprint's network, which is a CDMA network. This phone is for GSM networks only, Only carriers that use the same network will work.

AT&T Wireless, and T-Mobile are GSM

Sprint, Verizon and Virgin mobile are CDMA.

I hope you sell it, but don't tell people it works on all networks. It does not.

dude...I have an iPhone and trust me, there's no sim card LOL. The rizr is unlocked for any network, gsm, cdma, you name it. It's pretty obvious though that if your trying to buy this phone you do need a sim card to make it work.

JLa Obsessed
01-25-2008, 06:26 PM
I just looked at that webpage and touché you win that one LOL. That's weird I guess I have two sim cards now...

JLa Obsessed
01-26-2008, 02:14 AM
up up and away!!

JLa Obsessed
01-26-2008, 12:53 PM
ttt

JLa Obsessed
01-26-2008, 05:08 PM
90 Shipped!!!!!!!!!!!!!

lookitsjim23
01-26-2008, 05:13 PM
iPhone's don't have sim cards :fyi:


uh yeah..they do

JLa Obsessed
01-26-2008, 05:18 PM
uh yeah..they do

yeahhh thanks ive realized this...i figured they didnt open up and i got to keep my old sim card with my old phone.

JLa Obsessed
01-27-2008, 12:35 PM
bump

95ZJ
01-27-2008, 12:44 PM
How's reception and call clarity?

JLa Obsessed
01-27-2008, 01:22 PM
How's reception and call clarity?

excellent, never had a single problem with that at all. Unless ATT dropped a call :crap:

JLa Obsessed
01-27-2008, 10:00 PM
ttt

JLa Obsessed
01-28-2008, 03:05 PM
ttt

JLa Obsessed
01-29-2008, 12:20 AM
ttt

JLa Obsessed
01-30-2008, 11:58 AM
Huzahh!!!

JLa Obsessed
02-07-2008, 02:18 AM
Woooo Good To Be Back...

JLa Obsessed
02-07-2008, 01:10 PM
ttt!

volstitan908
02-08-2008, 01:38 AM
i would give you about 70 for it due to the problem .. is it fixable

JLa Obsessed
02-08-2008, 01:43 AM
i would give you about 70 for it due to the problem .. is it fixable

idk but you might be able to call motorola and get a replacement, it really doesnt affect the phone at all unless it dies and you need to turn it back on, even then you can just plug it into a computer via USB and it will boot right up.

volstitan908
02-08-2008, 01:45 AM
see thats my only prob... cause i let my phones die before recharging ..

JLa Obsessed
02-08-2008, 06:21 PM
see thats my only prob... cause i let my phones die before recharging ..

and you don't have a computer with a USB port?? please...

JLa Obsessed
02-09-2008, 02:28 PM
Sold!!