PDA

View Full Version : one 6" aero for 15" mag?



evilkokonut
01-12-2008, 08:55 PM
28.26 in of port area good enough ? Box is looking like its gonna be around 3.9cf. Can I get away with one 6" aero or am I going to have to go three 4" ones?

bonesninja
01-12-2008, 08:58 PM
bring the box size down to about 3.5 net after subs and port

IonSQL
01-12-2008, 09:02 PM
1 6" or a pair of 4" would be sufficient

evilkokonut
01-12-2008, 09:05 PM
Wow even a pair of 4" would be fine? That'll save me some money ... but i'll probably go with the 6" to be safe.

Lakota
01-12-2008, 09:49 PM
Wow even a pair of 4" would be fine? That'll save me some money ... but i'll probably go with the 6" to be safe.

A 6" only has a little bit more area.

TheFiverMan
01-12-2008, 09:50 PM
i like 3 4"ers

Lakota
01-12-2008, 09:56 PM
i like 3 4"ers

I'll probably be doing so serious testing tonight. You should roll out to Shively.

ngsm13
01-12-2008, 09:57 PM
I would do 3 4"

nG

TheFiverMan
01-12-2008, 10:14 PM
I'll probably be doing so serious testing tonight. You should roll out to Shively.

going to the movies @ 10:30 :(