PDA

View Full Version : port placement



Sspider
04-10-2003, 04:19 PM
hey yall, finishing up th ebox and starting the port, i had a questions.
Does the port have to be complety in the box, could i maybe have half the port in the box and the other half coming out???

sspider

ShaunMac
04-10-2003, 05:01 PM
No the port doesn't have to be completely
in the box. You can have part of it outside the
box.

Sspider
04-10-2003, 05:02 PM
alright, thank you very much for all your help.......i'm gnna draw a diagram of what i have in mind, so that yall tell me if its do able...
thank you

sspider

Sspider
04-10-2003, 05:18 PM
its just an idea, i really dont kno where to put the amps, just wanted to make sure this could work..

sspider

Sspider
04-10-2003, 05:19 PM
or would it be better to just have the port coming straight out as opposed to having it bend up like i had in the pic...

sspider

ShaunMac
04-10-2003, 05:32 PM
Either way would work fine. Not sure if one would be
that much better than the other.

Go with the one you like better.