PDA

View Full Version : Dynamat



a33bigpapa
12-19-2007, 09:27 PM
I'm getting CDT ES-62i speakers installed on Friday running off a JL 300/2, my question is would I need two layers of dynamat or would I be alright with just one?

nismos14
12-19-2007, 09:31 PM
6 .

jkulysses
12-19-2007, 10:00 PM
I'm getting CDT ES-62i speakers installed on Friday running off a JL 300/2, my question is would I need two layers of dynamat or would I be alright with just one?

Really depends on the vehicle.

a33bigpapa
12-19-2007, 10:05 PM
2007 sport trac

flakko
12-19-2007, 11:34 PM
http://www.raamaudio.com/cgi-bin/index.cgi?p=ht

^^^ read, follow hear the difference.

edit: 2 layers even 3 if you can afford it. be sure to seal off the doors tho