PDA

View Full Version : Box measurements



KAMAK
04-05-2003, 10:39 PM
If i am running 900wats to a brahma 12" how many cubic feet should it be? Also what are the best materials to use to make my box?
Thanks for the help--

kingpin_jeffie
04-05-2003, 11:11 PM
it depends on if your box is going to be sealed or ported
what are you going for spl or sq?


3/4" MDF works although if you start giving the Brahma more power you could consider using 1" MDF just to be absolutely sure there is no flex

KAMAK
04-05-2003, 11:14 PM
It will be sealed