PDA

View Full Version : Port help



Colt9699
12-11-2007, 02:27 AM
I am going to use one of those chepo 12's from ed and I have a box plan figured out, but i decided I want to use areo ports for the first time to save some space.

So i need suggestions for what size the port should be? 4" 3" 6"? 1 or 2 or how many? :crazy:

box will be 2.0 cubes net @32 hz. :D

Colt9699
12-12-2007, 02:11 AM
bump for suggestions

BuckyBoy
12-12-2007, 02:42 AM
One 3" Diameter x 7" Length

revrider1
12-12-2007, 02:51 AM
You experimanting with the ED's

Colt9699
12-12-2007, 09:41 AM
You experimanting with the ED's


Yeah , I have changed up a bit since doing some reading.

I have decided to go with 2.5 cubes net @ 34.5 hz with 1 3" port (port length will be 4" long)

I will be feeding it 200-250 watts in my van and If I dont like it there its a new HT build project.