PDA

View Full Version : Once again getting 'Forbidden' ****.



phantom240
12-08-2007, 05:57 PM
http://i5.photobucket.com/albums/y152/phantom240/Failure.jpg
This server is getting gheyzor.

benzmansl65amg
12-08-2007, 06:02 PM
hit refresh :fyi:

rollerdj
12-08-2007, 06:03 PM
i've been gettin it for a week or so.

ThatChevyGuy
12-08-2007, 06:06 PM
i only get it at school.

phantom240
12-08-2007, 06:07 PM
hit refresh :fyi:

10 times and still was getting it.

Safe-N-Sound215
12-08-2007, 06:07 PM
It's never stopped for me. I just keep refreshing.

BreakingBad
12-09-2007, 05:29 PM
I get it constantly.

Its a forum problem.

Refresh doesn't work.

You have to clear all your temporary files, and even then it doesnt always work.

this could be a simple fix if he would just check the server error logs, but goob = lazy and slow

Pl8er
12-09-2007, 05:36 PM
I get it constantly.

Its a forum problem.

Refresh doesn't work.

You have to clear all your temporary files, and even then it doesnt always work.

this could be a simple fix if he would just check the server error logs, but goob = lazy and slow


Just a small problem. Until this is a pay forum, I'm not really sure what you are complaining about.

"but but he gets money from the ads" go somewhere else, no one will miss you.

skydeaner
12-15-2007, 01:47 PM
I just wanted to put out there that i get it too. At home, over 10mb cable, no firewalls/routers or anything. Most of the time a refresh works, sometimes 10 refreshes works, sometimes i can refresh 100 times and still not get to what i clicked on lol.

I understand it is not a pay forum, i just wanted to let whoever know so that when they get a chance they can get it fixed.

dak0ta_g33k
12-16-2007, 09:09 AM
back button then forward button clears it up for me. usually happens when i have multiple threads open with tabbed browsing

benzmansl65amg
12-16-2007, 09:20 AM
bump

ecntrc
12-16-2007, 05:42 PM
i got that too. i was like hmm was i banned? i know im not that bad. haha......

Ignatowski
12-16-2007, 05:45 PM
i have been getting that for months......I thought it was a Vista incompatabilty

tEh koRnDog
12-16-2007, 05:45 PM
I get it constantly.

Its a forum problem.

Refresh doesn't work.

You have to clear all your temporary files, and even then it doesnt always work.

this could be a simple fix if he would just check the server error logs, but goob = lazy and slow

False.


Sometimes clicking refresh works. Sometimes, when its really bad, simply wait a minute to click refresh and it works. No need to go through the hassle of deleting ****.

Way to go.

ArrizX
12-16-2007, 05:46 PM
i used to get that **** all the time. never happens to me now anymore.

glad its you and not me lol

SeanDub
12-16-2007, 05:47 PM
False.


Sometimes clicking refresh works. Sometimes, when its really bad, simply wait a minute to click refresh and it works. No need to go through the hassle of deleting ****.

Way to go.

exactly

skydeaner
12-17-2007, 03:37 PM
Probably too many hard drive reads at at time at the server end. I would think...

85Caprice4d
12-27-2007, 02:37 PM
i got the forbidden when i clicked reply - :fyi:

its getting bad again...

oh and refresh doesnt fix all of them :fyi: sometimes they stay fhucked