PDA

View Full Version : alpine box



that guy
03-26-2003, 11:27 PM
what size box should i have for 1 alpine type r 10' sub???


im trying to save space and build it myself

pburt
03-27-2003, 04:16 PM
ported?? sealed???

that guy
03-27-2003, 10:18 PM
sealed

HLLRZR13
03-27-2003, 10:54 PM
Biggest concern is what kind of sound you want, pure bass or sound quality, then depending on how much power you got we can figure something out.

that guy
03-27-2003, 11:51 PM
i wnat sound quality man not much deep bass i listen to rock so i just want like a good solid bottom end.

My'97Ram
03-28-2003, 09:12 AM
I would at least give it around 2" of space from the magnet to the bottom of the box. I have the same setup in my ram. I have built 2 boxes for my type E Alpines, and the less space you give it, the more it sounds like crap. I listen to rock too.