PDA

View Full Version : 2 subs 1 box?



ebmx66
06-14-2007, 06:18 PM
Can you have 2 subs in one box or do the subs have to have a divider in the box to give each of them their own seperate chambers?

Also can you have 2 subs that have different shaped boxes as long as they have the same amount of airspace and they will sound the same?

oglejust
06-15-2007, 01:58 AM
ppl debate on this... i do 1 chamber for both subs but if 1 sub stops working it could hurt the other 1 bc the good 1 is working in twice its recommended space

Trixter
06-16-2007, 10:32 AM
sealed, separate...ported can be together

Qbenjamin
06-16-2007, 10:45 AM
It can be done either way, as long as you know what your doing.

cummins77c
06-16-2007, 12:32 PM
As long as they are running off of the same amp 1 box is fine.

Trixter
06-18-2007, 01:50 PM
As long as they are running off of the same amp 1 box is fine.

...unless you blow one