PDA

View Full Version : does Pioneer use the same harness in their HU's?



M@nJo
05-17-2007, 11:38 PM
the DEH-5900ib doesnt satisfy my needs. i was checking out the Pioneer DEH-P7800MP and wanted to know if i will need a new harness or will i be able to use the one thats hooked up to my 5900ib by simply removing old deck casing and slide the new one (7800mp) right in?

jacka
05-17-2007, 11:46 PM
some headunits from pioneer do have the same harness, but i dont think the 5900ib and 780mp share the one. the models numbers for the harness are different on the pioneer parts site.

Justin89T
05-18-2007, 11:51 AM
the higher end pioneers use a different harness. Even the 6900/690 uses the smaller harness. so I guess from the 6900 up. (that includes the 780)