PDA

View Full Version : What do all do i need to make a LCD screen run?



ridered36
02-08-2003, 02:23 AM
I am not all that familar with the tv screens in the car. If i buy just the screen what all will i need to make it run. I have a Pioneer 6400 HU and im runnin 3 amps. Any help will be appreciated.
I would also like to put my PS1 in there, so if any other equipment is needed for it let me know.

choochooSS
02-08-2003, 02:26 AM
rig it up with tin foil and rubber bands
(trent set up)

ridered36
02-08-2003, 02:26 AM
Originally posted by choochooSS
rig it up with tin foil and rubber bands
(trent set up)

AKA Mexa-rig

ridered36
02-08-2003, 02:51 AM
To get the sound to run through my stereo do i just need to get an FM modulator? The LCD only has one set of inputs so how will i run my Playstation off of it and get the sound?

Any help will be aprreciated.

choochooSS
02-08-2003, 02:57 AM
pry just run it throught one of ur amps or somethin like that

mgaidica
02-08-2003, 12:52 PM
http://www.pioneerelectronics.com/Pioneer/CDA/CarProducts/CarProductDetails/0,1429,32440,00.html

look through that a little, it should help out. I just sat and stared at my indash manual for like half an hour and was able to figure out how everything went.

ridered36
02-08-2003, 02:21 PM
Where would be a good place to get an FM modulator....ebay? With something like that, is it gonna be bad if i got a Pyle or Legacy unit? I know they dont make the best stuff, but for all it is doing would they be ok?