PDA

View Full Version : Do I Need To Do Anything?



Kaltenberg
04-03-2007, 02:57 PM
Alright so the box i ordered to put the Power Acoustik fubar 12 in came today (sub hasnt come yet)...

http://i2.photobucket.com/albums/y22/thcody05/TheBox.jpg

And the first thing i noticed is the terminal isnt very hi-tech.

http://i2.photobucket.com/albums/y22/thcody05/TerminalOutside.jpg
http://i2.photobucket.com/albums/y22/thcody05/TerminalInside.jpg

And that it isnt in very tight at all.

http://i2.photobucket.com/albums/y22/thcody05/Not2Sturdy.jpg

So im wondering if i should buy a new terminal and hot glue it in or will this one work good enough and i just need to glue it in place?

Thanks!:fro:

bigwheel15
04-03-2007, 02:58 PM
Id just use the terminal it came with, but seal it up well.

Kaltenberg
04-03-2007, 03:06 PM
ok, and will hot glue work?

Raffi
04-03-2007, 03:10 PM
Glue it well!!! Should be fine!

inapontiac
04-03-2007, 03:12 PM
duct tape??

Kaltenberg
04-03-2007, 03:17 PM
duct tape??

If you cant fix it with duct tape its not worth fixing. lol thanks guys.

Raffi
04-03-2007, 04:39 PM
If you cant fix it with duct tape its not worth fixing. lol thanks guys.

Is duck tape made out of the same type of ducks as duck sauce?

Supergumby5000
04-03-2007, 04:43 PM
Is duck tape made out of the same type of ducks as duck sauce?

almost sig worthy hehe

Raffi
04-03-2007, 04:51 PM
almost sig worthy hehe


:laugh:

Kaltenberg
04-03-2007, 05:27 PM
haha. i wonder if the search button could solve this one.

PV Audio
04-03-2007, 05:29 PM
Mm, fubar in what could be a peaky sealed box = ear rape.

Kaltenberg
04-03-2007, 05:32 PM
not good :(

fwb_1234
04-03-2007, 07:00 PM
while you're at it,g et the glue gun up in that box and caulk up the joints.

BTW: Caulk can hold stuff in place like glue!

maldecido33
04-03-2007, 07:05 PM
while you're at it,g et the glue gun up in that box and caulk up the joints.

BTW: Caulk can hold stuff in place like glue!

Care to interject, lemans? ;-)

jeremiah
04-03-2007, 07:29 PM
try...........................................

Kaltenberg
04-03-2007, 08:04 PM
i dont wanna buy calk if i dont have to can i jsut use hot glue?

PV Audio
04-03-2007, 08:19 PM
Care to interject, lemans? ;-)It works. Flawlessly.

Blove1991
04-03-2007, 08:36 PM
.......or you can get someone to build you a ported box which = :)

Kaltenberg
04-03-2007, 10:38 PM
People said a sealed would be better so i ordered a sealed.

lrc131
04-03-2007, 11:07 PM
where in WI are you? I can build you a ported box if you want.

Kaltenberg
04-04-2007, 10:01 AM
deforest, like 10 minute drive from madison. but before i ordered people on here said a sealed would be better. would a ported give me more bass? (clean bass)

jmoreno150
04-04-2007, 10:08 AM
a ported will give u alot more bass but a sealed will hit most notes where in a ported its more like lower notes. depends how u like ur music my dude...

Kaltenberg
04-25-2007, 09:42 PM
o, well maby someone in my area would wanna trade my seald for his ported

PV Audio
04-25-2007, 09:44 PM
a ported will give u alot more bass but a sealed will hit most notes where in a ported its more like lower notes. depends how u like ur music my dude...Um...

Blove1991
04-25-2007, 10:08 PM
As I have read on this forum many times


A properly built ported box can have just as much SQ as a properly built SQ box ( In your case a pre-fab )