PDA

View Full Version : How do I wire my Subs



Biker
03-25-2007, 12:18 AM
If you have 2 10" subs 300 Watts RMS each with Dual 4 Ohm VC and a Rockford Fosgate P8004 4 channel amp rated 4X100 at 2 ohms and the amp was dedicated to the subs only how would you wire the subs to the amp?

Thanks

Blove1991
03-25-2007, 12:23 AM
Umm in this situation I would just purchase a set of components and use the amp to power the components and then buy an amp for the subs

With the subs wired in Parallel it would bring the amp to a 1 ohm load which it is prolly not stable......

theCybe
03-25-2007, 12:23 AM
series-parallel.

konechiwa
03-25-2007, 01:28 AM
if a mod would please move this thread to the appropriate section...

Biker, go to rockford's website, it has a wiring guide that will help you tremendously.

nismos14
03-25-2007, 10:43 PM
You would want dual 2 ohm subs to wire it to the 4 channel for max power.