PDA

View Full Version : How big of port do i need for 32hz????



ridered36
01-30-2003, 06:17 PM
I just got my 12" XXX today and im going to start building my box. I need to know if anyone can help me figure out the port dimensions. The box dimensions will be 14 9/16" tall, 23 9/16" deep, and 21" wide, which is almost exactly 4 sqaure feet. The box needs to be tuned to 32hz. I want a slot port. If anyone can help me out i will greatly appreciate it.

ridered36
01-30-2003, 08:06 PM
Bump

ridered36
01-30-2003, 08:24 PM
Originally posted by Jmac
Those are the interior or exterior dimensions ?

I have decided to build a sealed box first. I will get back at you in a couple of days when im ready for the ported box. Thanks.

choochooSS
01-30-2003, 08:57 PM
dont lie to yourself
you know u wanna go ported
and u know that ull go ported

Randy Savage
01-30-2003, 08:58 PM
Originally posted by choochooSS
dont lie to yourself
you know u wanna go ported
and u know that ull go ported Once you go ported, you don't go back...

choochooSS
01-30-2003, 09:03 PM
exactly
so why not just go ported the first time, its not like u dont have the room like me

evo2k3
02-01-2003, 11:24 PM
i went back too :)

SoundsUnlimited
02-02-2003, 01:47 AM
Originally posted by evo2k3
i went back too :)

WHIMPS!! THE both of you..lol j/k! I'd rather have ported myself..Just to put it in "Idiot terms" I'd like to get the MOST out of what I pay for which is PORTED!! lol

Blake