PDA

View Full Version : alpine wiring harness



btlking
03-07-2007, 04:24 PM
2 questions

1. will any alpine wiring harness work for any alpine?
2.where can i get a wiring harness

jmanpc
03-07-2007, 04:25 PM
They have black and clear harnesses. You have to find out which one works for your unit. You can get em on eBay.

btlking
03-07-2007, 04:26 PM
the plug is clear im not sure on the exact model number right now but any clear one should work right?