PDA

View Full Version : Installing components without amp?



drbyers
02-17-2007, 10:25 PM
Can someone explain the best way to set up front components without an amp.

I just bought some 6.5" infinity 6010cs components to replace my OEM components in my integra, which were blown out.

the problem is that my OEM components don't have a dedicated crossover. and the directions I got with the speakers automatically assume I'm going to have an aftermarket amp to wire up to the components (which I don't).

can someone help a brotha out? I'm freaking clueless, because I've never done a component install before.

yes. I'm a noob. and YES, I did try to search for an answer before posting this thread but I couldn't find what I was looking for.

thanks in advance for any advice.

rotciv005
02-17-2007, 10:28 PM
Is this an aftermarket head unit? or stock head unit?

drbyers
02-17-2007, 11:00 PM
yes. it's a JVC.

drbyers
02-17-2007, 11:04 PM
does this diagram i did, look correct?

http://i14.photobucket.com/albums/a327/drbyers/DIAGRAM2.jpg

Gary S
02-18-2007, 01:44 AM
does this diagram i did, look correct?

http://i14.photobucket.com/albums/a327/drbyers/DIAGRAM2.jpg



- The diagram looks okay, except that it looks like the tweeter and woofer are connected at those two big black dots... that would be a no-no.

the only thing different that you want to do is this... instead of hooking up the crossover to an amp, which you don't have, hook them up to the CD player speaker outputs.