PDA

View Full Version : Quick pioneer 880 question...



Freestyler717
02-10-2007, 08:50 PM
Is the aux input on the faceplate, or do you have to have the faceplate in the "cd loading" position to access the aux input? Thanks alot.

Tonyguy
02-10-2007, 09:11 PM
Its on the faceplate, on the underside of the thick face. It's only a 2.5mm plug though.

Tonyguy
02-10-2007, 09:13 PM
It's on the faceplate. It's on the underside of the fat face. It's only a 2.5mm though.

Freestyler717
02-10-2007, 09:29 PM
Thanks. 2.5mm to 3.5mm adapter won't degrage sound quality, correct?

Most of my mp3s are 320kbps but I'm sure there would be a neglible change to the sound.

32tl
02-10-2007, 09:33 PM
Thanks. 2.5mm to 3.5mm adapter won't degrage sound quality, correct?

Most of my mp3s are 320kbps but I'm sure there would be a neglible change to the sound.

No.

Freestyler717
02-10-2007, 09:51 PM
sweet. thanks again

smd4life
02-10-2007, 09:53 PM
what would you use the plug for? i mean what kind of mp3 player?

Freestyler717
02-10-2007, 09:54 PM
2.5mm to 3.5mm cable. In 3 feet. I like this cable. lol
http://www.infinitecables.com/pop/images_lg/cable_lg/av_25m-35m.jpg

Freestyler717
02-10-2007, 09:56 PM
what would you use the plug for? i mean what kind of mp3 player?

Pioneer 880s aux input is a 2.5 mm jack. Most mp3 players use the 3.5mm headphone jack. There for you need a adapter or a 2.5mm to 3.5mm cord.

nismos14
02-13-2007, 01:05 PM
Why don't you just burn mp3 discs? It looks retarded having he deck open like that.

champaned_out
02-13-2007, 03:12 PM
what would you use the plug for? i mean what kind of mp3 player?

im pretty sure you can use it for any mp3 player... i used the aux input on a HU to my iPod and it worked well, the only downside is you cant use the hu to scroll through the ipod's directory... i guess thats where the iPod interface comes in

Freestyler717
02-13-2007, 06:10 PM
Why don't you just burn mp3 discs? It looks retarded having he deck open like that.
WTF. I thought it just plugs into the front. Why does the deck have to be open.

Are you saying you have to put the deck into the cd-loading position?

champaned_out
02-13-2007, 06:28 PM
WTF. I thought it just plugs into the front. Why does the deck have to be open.

Are you saying you have to put the deck into the cd-loading position?

the aux input is on the front of the faceplate, but its on the bottom
i read the mannual and when you use the Microphone for the TA & Auto EQ its being used while its in the open position... it wont close, if you try to close it theres a warning beep to remove the jack out of the aux input... im thinking this goes for anything being used in aux

iamamp3pimp
02-13-2007, 06:52 PM
it depends on your install.

if you have it flushmounted, then it has to be in the cd loading position.

if not, if it sticks out a little, then i think it just fits.