PDA

View Full Version : dvd brake modules



yz250fridin
01-14-2007, 08:00 PM
Anybody know where to start looking for one of these? If there is a way around it that would be nice too.

Megalomaniac
01-14-2007, 08:03 PM
i dont understand your question...

if you are talkin about watching a dvd while driving then all you do is take the wire that says brake lamp and wire it to the ground wire

James Bang
01-14-2007, 08:04 PM
search pac tr7, or pac tr-7...

yz250fridin
01-14-2007, 08:07 PM
is it that easy? My buddy said he had to have a mod or interface on his alpine because there was a series of ebrake regular ebrake things he had to do? is that not true?

James Bang
01-14-2007, 08:11 PM
the pac tr7 has a default program for alpine units. once installed w/ an alpine unit, it will perform the ebrake routine needed for dvd viewing/tuning once the car turns on

yz250fridin
01-14-2007, 08:12 PM
nice will that pac tr7 alpine work for all dvd player? I was going to get a dual with nav.

Megalomaniac
01-14-2007, 08:13 PM
if you are talkin about watching a dvd while driving then all you do is take the wire that says brake lamp and wire it to the ground wire

this works too, im not sure on alpine units though :crap:

James Bang
01-14-2007, 08:15 PM
this works too, im not sure on alpine units though :crap:

alpine requires you to do a dance w/ the footbrake and the ebrake...


and TS... search the pac tr7 and see if it'll work for your Dual.

yz250fridin
01-14-2007, 08:19 PM
thanks for the help i think i am going to like this site

yz250fridin
01-14-2007, 08:36 PM
http://forum.ecoustics.com/bbs/messages/4/302701.html This for anybodyelse in the same dillema

Shyne151
01-16-2007, 03:10 PM
i dont understand your question...

if you are talkin about watching a dvd while driving then all you do is take the wire that says brake lamp and wire it to the ground wire


Most newer units that no longer works on. They are usually a sequence.

dinty01
01-29-2007, 10:04 AM
with my iva-d300, i just put the wire on a switch, and on the other 2 posts attached a ground, and i just need to rock my switch back and fourth twice and tap the brake pedal and im good to go, i dont have any interface or anything, just a simple rocker switch from radio shack, but those interface may be nice . . . .

AVSTANG02
01-29-2007, 02:04 PM
Pac-TR7 is for Alpine it will not work for other units like Dual.

lowend brands like Dual you can just ground the wire.

Chevyaudio
01-29-2007, 02:07 PM
Most newer units that no longer works on. They are usually a sequence.

Some guy came in the shop, with like 3 toggel switches...it was hilarious watching him flip switches back and fourth in sequence to override the e-brake saftey feature...

The Module is much better.

gl0ck
01-29-2007, 05:14 PM
Newer Jensen units have a brake sequence but i am so cool i have a code to overide It........

UrbanSounds
01-30-2007, 10:57 AM
Do mind sharing the code for the Jensen with us.

Peace

yz250fridin
02-14-2007, 10:39 AM
for real getting ready to install today codes would be nice

gl0ck
02-14-2007, 10:42 AM
Hook the pink wire up to the ground and do the sequence then as you see the actual dvd playing, hit stop, stop, 1, 2 , 6, 4 and that will bring up a screen with brake overide. click it off then hit sys setup on the remote to save, use the remote for this btw.

hardhitta47
02-24-2007, 05:20 AM
d@mn. reminds me of that old super mario code to get 100 lives or whatever..