PDA

View Full Version : Hello from the UK Can you help with my box



SLIM3001
01-09-2007, 12:41 PM
Hi guy's

i have 2 x 15's RE XXX v3 Dual 4 ohm's i used dual 4's to get the most out my amp @ 1.ohm Its a ORION 2500D 2500wrms.

There in a sealed box 1.6cu'ft each for SQ and as i need space right now.

i would like to ask about going ported i have BBP6 and have come up with a ported box for the 2 x 15's its under sized i would say but i should think it would be ok.

Box size
Height 17 x Width 36 x Depth 26 inches

Port size
Height 15.5 xWidth 3 x Depth 17 inches

The port will be in the center of the box. I have made up a box in Sketchup not realy any good but you can see what im trying to do.


All so if the box is ok would anyone beable to work out the cut's i would need as i realy can not get my head around it thank's.

http://img.photobucket.com/albums/v31/mobboss/xxxported.jpg

SLIM3001
01-10-2007, 04:30 AM
bump

406er
01-11-2007, 01:30 AM
its seems small, also what year of XXX do you have. 2500 watts is just enough to get one moving if there the new ones. also u need WAY MORE vent area. a 5-6" wide went is needed

right now u got 6.75 cu ft at 30 hz

your gonna need closer to 8 cu ft

check this out

17X36X32 with a 5X15.5 port thats 20" longs
gives ya 8 cu ft @ 32hz

SLIM3001
01-11-2007, 01:54 PM
Hay thanks m8 ill check it out in my boot.
The xxx are V3 05 model the older one not the new one's unlucky to say lol