PDA

View Full Version : Harmon Kardon TC30 vs. Logitech Harmony 880?



bumpin_blazer
11-29-2006, 11:37 PM
I get the harmon for under 120 shipped while the logitech can be had for 145. I know the logitech is an amazing unit and typically a top rated one at that. I'm coming from the sony rm 3000 series so i'm used to that but can become happy with a new style. any personal recommendations/suggestions?

1loudsuv
11-30-2006, 12:30 AM
the screens look identical but ive never used the kardon specs look similiar but i didnt look at them much. i do know i love my 880 and the way it looks and never one problem ever.

and i know their warranty is awesome they will send you a replacement remote and then you send them your fualty unit back in the packaging ive heard of them doing that many times.

no glitches or anything with mine so far ive had it for like 3 months and did i say how **** it looks :D

http://i8.photobucket.com/albums/a23/subingncali/DSC00417.jpg

SAG3
11-30-2006, 12:35 AM
Did you ever put it IDB?

bumpin_blazer
11-30-2006, 10:46 AM
anyone ever used the harmon kardon? i've known people who've used the logitech so naturally i'm leaning towards that but the harmon does look nice.

Flipx99
11-30-2006, 10:52 AM
From what I have read, HK tends to play a little warm.

bumpin_blazer
11-30-2006, 12:08 PM
runs warm? **** people use their remotes a lot lol. i mainly want something that i know will do all the functions of my DVR/HDDVR i am getting.

1loudsuv
11-30-2006, 04:14 PM
From what I have read, HK tends to play a little warm.

my logitech stays cold to the touch and i use it ALOT. could be the reason why the hk costs less probably less reliable

bumpin_blazer
11-30-2006, 10:26 PM
hey 1loud, do you happen to use time warner dvr? if you do how does the logitech do with it?

joetama
12-01-2006, 12:47 PM
I just use all the remotes... I think it's fun sitting on my sofa with 6 remotes... By my dad has the 890 he likes it...

Motovet
12-10-2006, 02:43 AM
I am using the 680 peanut. Works well with the HD tivo unit. In fact it has run all my stuff flawlessly.

bumpin_blazer
12-10-2006, 01:51 PM
**** that phillips is clean. i might have to look into that.

heyman421
12-10-2006, 01:54 PM
i have the very first harmony that came out a few years ago, and it still works like a champ

survived a year+ at my parents house, and an entire year living with 3 roomates in a partyhouse

they're solid remotes, and the macro functions are aweseome, but i think they all do that

they automatically navigate all the menus in your tv for repeated tasks, and keep track of what's on, and what needs to be switched, and how to switch between sources, etc.

so regardless of whether or not your tv has a simple 'source' button, it will go through the menus and select the correct source, change your receiever, turn things on or off, all you have to do is press the source you want to watch, and it does the rest. even turns the ps2 and xbox on and off, and it's all programmed over the computer, you don't have to teach it anything, which is a blessing for things you've lost the remotes to, like my dad's old late-80's big screen that hasn't had a remote for years

bumpin_blazer
12-10-2006, 02:37 PM
yeah my 5yr old sony doesn't do that sadly. you have to program all of the things and some of my stuff (DVR) is too new so it doesn't do all the functions. that's my main concern is 1 touch easy on/off and that it'll program my DVR.

btnhfan
12-10-2006, 03:24 PM
Philips looks nice, ands its cheap.

1loudsuv
12-10-2006, 11:55 PM
hey 1loud, do you happen to use time warner dvr? if you do how does the logitech do with it?

sorry for taking so long but i dont have warner i have scientific atlanta. aka charter and it works flawlessly my girl uses it all the time without any problems. and if she does have problems she pushes hte help button and it does everything for her.


oh yah im loking at the philips from above post and it looks dam sleek. just looks a little big but i dunno have to play with it. depending how much i spend on my towers ill be getting the new harmony 1000 :D

bumpin_blazer
12-11-2006, 12:12 AM
harmony 1000 is ****. i bought my dad one and he's currently waiting on his best buy delivery of his new TV to fully finish the setup as he'll have them install everything.

bumpin_blazer
12-11-2006, 12:19 AM
the phillips isn't too big really, 6.3x1.7x12.8(widthxdepthxlength). not sure how big the logitech is but that doesn't seem to big.

1loudsuv
12-11-2006, 02:07 AM
harmony 1000 is ****. i bought my dad one and he's currently waiting on his best buy delivery of his new TV to fully finish the setup as he'll have them install everything.

post pictures please please when his setup is done :naughty: :yumyum: sounds like its gonna be sick


oh yah my harmony measures 8" length 1 1/4" depth at peak and 2 1/4 at the widest point

bumpin_blazer
12-11-2006, 01:09 PM
that's a small remote. isn't the harmony also non touch pad?

btnhfan
12-11-2006, 02:28 PM
http://accessories.us.dell.com/sna/productdetail.aspx?c=us&l=en&s=dhs&cs=19&sku=A0660861

Use this code for 35% off
602QJ5X65H?$VN

$75 after code and free shipping.

I dont know if its what your looking for though.

bumpin_blazer
12-11-2006, 02:57 PM
**** if only that coupon would apply to the 880 :(. i'd order it now lol. my sister has the 550 and it's not flashy enough for me lol..

bumpin_blazer
12-11-2006, 02:59 PM
BAH! dealmac is showing a coupon for the 880 but the site is down. focking crap lol.