PDA

View Full Version : alpine 3311



Calikid
11-29-2006, 08:32 PM
i just got this from ebay and im wondering how to connect it,

http://i18.ebayimg.com/02/i/000/78/2e/480d_1.JPG

it has 3 plugs like the one pictured in front and has another one exactly the same but its a female connector of the same plug. Do i need to buy something else?

it has no power wires of any sort just those plugs.

Calikid
11-29-2006, 08:44 PM
im starting to think i might need an alpine receiver with an ainet input.

Hintzyboy
11-29-2006, 08:58 PM
i got one in the classifieds for sale

baseballer1100
11-29-2006, 09:03 PM
im starting to think i might need an alpine receiver with an ainet input.

Probably your best bet. Ill sell you my like new 9856 for 160 shipped.:)

frzninvt
11-30-2006, 07:25 AM
No you do not need an AI-Net Alpine that is an old school Alpine EQ and all you need to connect it is some 8 Pin DIN to RCA adapters which I believe that you can get from PacParts.

On the input side it will be an 8 pin DIN male to female RCA's with a remote lead. On the output side it will be an 8 pin DIN female to RCA's but will include the battery, ignition, and ground leads to supply power to the EQ.

Calikid
11-30-2006, 03:44 PM
No you do not need an AI-Net Alpine that is an old school Alpine EQ and all you need to connect it is some 8 Pin DIN to RCA adapters which I believe that you can get from PacParts.

On the input side it will be an 8 pin DIN male to female RCA's with a remote lead. On the output side it will be an 8 pin DIN female to RCA's but will include the battery, ignition, and ground leads to supply power to the EQ.

oo, thanks alot, i checked pac parts and they are all discontinued :blackeye: , thanx ill google and see what comes up.