PDA

View Full Version : Prolems With Jl Comps



tmoney
11-28-2006, 08:44 PM
Does anyone currently run the jl audio tr650-csi comps. If so tell me whats my problem. I've had these about 4 month and replace the tweets 3 times allready and my right side has blown again. I'm currently running them off of the jl4300 amp and the gains is maybe a little over half and they keep going out. I had them install at tweeter/soundadvice and they tune it for me and i dont see why they keep blowing. And another thing is that i dont play them extremely loud. Tell me what yall think.:crap:

azbass
11-28-2006, 08:47 PM
a little over a half sounds up to high..

tmoney
11-28-2006, 08:52 PM
do u really think so. i mean they set it and i thougth they tunk it right.

xtremekustomz
11-28-2006, 09:00 PM
Get rid of them and get a REAL component set :)

tmoney
11-28-2006, 09:08 PM
^^ dats what im been thinking. i had a set of bostons that sounded way better imo, but the crossovers got stolen when they stole my radio, so i replace them with these and im not happy. i wanna get some rainbows/dont know what line that match with the amp i got, ANY OPINIONS!!!

xtremekustomz
11-29-2006, 10:50 AM
^^ dats what im been thinking. i had a set of bostons that sounded way better imo, but the crossovers got stolen when they stole my radio, so i replace them with these and im not happy. i wanna get some rainbows/dont know what line that match with the amp i got, ANY OPINIONS!!!

What amp do you have?

tmoney
11-29-2006, 08:48 PM
i have the 4300 jl.