PDA

View Full Version : Cd7000



pwuthedon
11-27-2006, 11:29 PM
i just installed mine and now i wish i wasnt in a transition stage, the unit has a pause button, but you cant unpause it from the remote, so im kinda at a loss at what to do now. i prefer eclipse over anything but the 5000 seems easier to use, here are some crappy pics


http://i103.photobucket.com/albums/m149/pwuthedon/PICT0015.jpg




http://i103.photobucket.com/albums/m149/pwuthedon/PICT0013.jpg

xploit2
11-27-2006, 11:44 PM
NIce!!! hey can u take better pics?? I wanna see screen in action!!:thumbupw:

pwuthedon
11-28-2006, 06:03 PM
yeah, i need a better digi, im working on it