PDA

View Full Version : One brahma 12"



ace5high
11-24-2006, 06:12 PM
I love my new Brahma but I have it in a 1 cu sealed box, I want to gain some spl without loosing too much SQ and dont want to build another box. I was thinking of going with 2.0 cu tuned to like 30ish

You guys think it would be worth getting it into a ported box or just leave it Sealed?

Also where could I get a box built?

ace5high
11-24-2006, 10:05 PM
Anyone know where I can get a well built Ported box to specs?

smd4life
11-24-2006, 10:07 PM
use one of these:)

http://www.caraudio.com/forum/showthread.php?t=137804

ace5high
11-24-2006, 10:09 PM
use one of these:)

http://www.caraudio.com/forum/showthread.php?t=137804

I would but... Im not looking to build it, Id rather pay someone or order one

smd4life
11-24-2006, 10:11 PM
iamamp3pimp can build you one...others can also but he's the only one that comes to mind and does really good work