PDA

View Full Version : InDash



bgbllr22489
11-16-2006, 12:46 PM
Can u install an InDash in a chevy cavalier????

keifersracing
11-16-2006, 12:48 PM
yes you can just have to have the right stuff to do it with

bgbllr22489
11-16-2006, 12:50 PM
Well cause my friend tried to install his last night but wouldnt fit sooooo wat should he do????

azimuth
11-16-2006, 12:51 PM
is it a double din in dash?

j3bus2k3
11-16-2006, 12:55 PM
Can u install an InDash in a chevy cavalier????

Thats a very vague question...What size din opening do you have? What exactly are you trying to install? Did you buy the right dash kit? But most importantly...do you know what your doing?

Chevyaudio
11-16-2006, 12:56 PM
What year cavilier?

saj21187
11-19-2006, 12:22 AM
Assuming your talking about a double din unit, I installed my eclipse avn6600 in my 03 cavy. It took some work to get it to fit and look right but turned out OK. The newer issued metra 992003 dash kits come with a double din kit in it now, but i still had to cut some plastic behind the radio to get it to fit good. The hardest part was finding a place to tuck all the wires in the dash.

saj21187
11-19-2006, 12:23 AM
Well cause my friend tried to install his last night but wouldnt fit sooooo wat should he do????
What wouldnt fit about it??