PDA

View Full Version : can you seal a ported box?



terry6405
11-07-2006, 11:33 PM
can i seal the ports on this box and use it as a sealed box?

2 perfect 12.1 will be used

http://www.caraudio.com/forum/attachment.php?attachmentid=4835&d=1142662689

terry6405
11-07-2006, 11:56 PM
does anybody know?

bdawson72
11-07-2006, 11:57 PM
why dont u just build a new 1 for the specifications of that driver

terry6405
11-07-2006, 11:58 PM
because i have this one already, and if i seal it, the cu ftage will be about right, and that will be one less box laying around my house

bybliz
11-08-2006, 12:06 AM
yes u can

.::DuD3::.
11-08-2006, 12:20 AM
ive seen people "ghettofying" it by putting a piece of mdf over the port.

danteBirosel
11-08-2006, 12:22 AM
just cover it with a good piece of MDF, and properly seal it off.