PDA

View Full Version : i need a headunit with a subsonic filter!



youngstunna
10-28-2006, 02:03 AM
which headunits have a subsonic filter on them? or a high pass filter that i can set to like 30 hz?

negativezeroz
10-28-2006, 02:04 AM
Most have HPF/LPF (Pioneer, Alpine, Clarion, Eclipse, Kenwood)

Your amp(s) will have the subsonic filter on it (if the manufacturer put one on the amp)

youngstunna
10-28-2006, 02:36 AM
yea my amp doesnt have one so i was wondering if any headunits had one or whre i could high pass it at like 30 hz

NoLimit
10-28-2006, 02:40 AM
Most HU's with a digital crossover have them

my alpine 9857 has one :D

youngstunna
10-28-2006, 02:43 AM
anyone else know any headunits with these??? how is the alpine headunit?

supa_c
10-28-2006, 02:45 AM
Why do you need one ?

youngstunna
10-28-2006, 02:47 AM
cause my amp doesnt have 1 and i want to port a sub

supa_c
10-28-2006, 02:48 AM
You can buy in line filters you know....

NoLimit
10-28-2006, 02:50 AM
My alpine is very ****, I love it. Way nicer than the POS JVC i've had for over a year.

youngstunna
10-28-2006, 02:52 AM
how much are inline filters? and that would be a second option if i could just get it on a headunit

Louisiana_CRX
10-28-2006, 02:55 AM
Hooker Audio has them...They just plug inline with your RCAs

youngstunna
10-28-2006, 02:59 AM
so no one knows any other headunits with this? id rahter not spend money on inline filter if i dont have too

supa_c
10-28-2006, 03:00 AM
The filter will cost 1/3 the price of a new h/u

youngstunna
10-28-2006, 03:02 AM
not if i need to buy a headunit anyways lol

johnecon2001
10-28-2006, 05:36 AM
You might as well just sell the existing amp and buy a new HU and a new amp with a SSF.

youngstunna
10-29-2006, 04:56 PM
yea ive been trying but if i can get a headunit with one then ill just keep the amp