PDA

View Full Version : Kicker Comps



TacoSauce
10-17-2006, 10:46 PM
I have these Kicker Component speakers...

http://www.crutchfield.com/S-qQDZJMmh7Fv/cgi-bin/ProdView.asp?g=52000&I=2065KS62

Hooked up to this amp..
http://www.woofersetc.com/index.cfm?fuseaction=product.display&Product_ID=4201

I don't have the gain turned all the way up, cuz I didn't want to blow the speakers. But before I had my rear speakers and these component speakers ALL powered by just my headunit.. and they sounded just fine. But I wanted them to be louder, so I bought this amp. Well..I definetly did not get what I wanted. They put out very little, to no sound at all. It's pathetic.. and I have no idea why it's doing it. All the wiring is correct and everything. Anyone have any ideas?

Twistid
10-17-2006, 10:51 PM
well you obviously need to set your gains then

turn your headunit 75% of the way up
then goto your amplifier and start turnin up those gains until its as loud as you want without distorting, then turn it down a tiny little notch just to give you some head-way

and thats all there is to it (note this is the ghetto way so use at ur own risk)

TacoSauce
10-17-2006, 10:53 PM
Me and my friend did this when I first got them. They sounded good.. they weren't ridiculously loud, but they were fine. I haven't touched my gains at all since then. The other day I put all the sound going to the front.. and it was pathetic.. they are putting out close to nothing. It's really pissing me off.

Twistid
10-17-2006, 10:58 PM
then something is obviously wrong, check your wiring, grounds + rca, mayby there is a setting on your headunit?

TacoSauce
10-17-2006, 11:00 PM
I've been lookin for about a month now to find out a problem.. the ground is fine.. everything is fine. I don't get it. I really don't.

Thinking about just buying new comps all together.. probably the RE Audio 6.5's.