PDA

View Full Version : audivox prestige



audiobahnuser18
10-16-2006, 11:48 PM
well guys 2morro im installing my new 2way remote alarm system with remote start its a audivox prestige model # APS - 996A has anyone dealt with this alarm is it good?

937DYTBOI
10-16-2006, 11:51 PM
my dad had ne of those back in the day with the invisabeam option on it and the talking alarm and he loved it, he wish he can get another one just like it

audiobahnuser18
10-16-2006, 11:54 PM
so does that mean its a good alarm or what? i mean security wise?

937DYTBOI
10-16-2006, 11:55 PM
IMO it did its job and did it well, he had a newer prestige that i wasnt to fond of as security goes, but that was the lower end model, show me which model your actual getting

azbass
10-16-2006, 11:56 PM
yes, i install em, they are not bad. and it depends how good you install it, if it works good or not.

audiobahnuser18
10-17-2006, 12:00 AM
yeah my boss is helping me wire it up at the shop:). here's the link to the model i got.

http://www.thebuzzelectronics.com/item.asp?item_id=137461

937DYTBOI
10-17-2006, 12:07 AM
specs seem pretty slick to me, jus make sure to hide the brain well, and siren facing to the ground to get a wider range of sound

audiobahnuser18
10-17-2006, 12:09 AM
oh alright i'll be sure to keep that in mind thanks man. what does it mean by option on the remote what does that mean sry im not good with alarms=/?

azbass
10-17-2006, 12:11 AM
by option, i thinks its how you can use your remote with another car with the same alarm installed.

audiobahnuser18
10-17-2006, 12:14 AM
serious , thats crazy , it says u can program remote 2 turn on diffrent things does this mean i could program it for neons and such sry if this is a dumb question

937DYTBOI
10-17-2006, 12:17 AM
probably, ive seen two way remotes trigger hidden amp boards to slide out of hidden compartments very slick

audiobahnuser18
10-17-2006, 12:20 AM
thats sweet man im gonna see if my boss could maybe wire it so would turn on my inside neons maybe or im thinkn might just make a switch panel then fiberglass enclosure around it to hold it:)

azbass
10-17-2006, 12:23 AM
most alarms have outputs for things like turning on lights./ moving racks.. etc. it states what wires do that in the alarm, then you program the remote to use it.

audiobahnuser18
10-17-2006, 12:27 AM
oh alright sweet thanks man any certain color wires i should be lookin for?

azbass
10-17-2006, 12:28 AM
where on the alarm?

audiobahnuser18
10-17-2006, 12:29 AM
yeah like if i wanted to hook up my neons to that how would i go bout doing it any idea right now i have em on a switch with 2 grounds and the power going to em