View Full Version : OMG my 880 just broke

10-08-2006, 03:59 PM
ok so its been hooked up for about a day, me and my friend went to hook up an amp for some mids, and it was playing, and then it just shut off, tryed turning it back on, wont do anything. just got this HU 2 days ago off ebay brand new, from a seller with like 20k feedback which ive ordered from before...im SO pissed...anyone know why it would have just shut off like this?

10-08-2006, 04:01 PM
did u chekc and make ssure all your connections on the HU are solid and secure? take it all out and check to make sure your grounds are good and all is well ?

10-08-2006, 04:01 PM
did you check the fuse?

10-08-2006, 04:02 PM
the fuse in the constant 12v wire isnt blown. connections were good...

10-08-2006, 11:11 PM

10-08-2006, 11:35 PM
Hot wire touch ground? or radio case?

10-09-2006, 03:51 PM
If you're certain all fuses are good, ground the head unit and touch the constant wire and the switch wire together. If the radio turns on, something is wrong with the wiring. If not, it might be toast.

10-09-2006, 06:26 PM
I hope you didn't buy it from IndoAudio. :crap:

10-10-2006, 04:05 PM
Take your postive terminal on your battery off, then put it back on. I've had this problem with my 5200 when I did that it worked fine

10-10-2006, 04:16 PM
fuse on HU?

Mike Troll
10-10-2006, 04:20 PM

***** to be jooooooo VJ!!!!!

it couldnt handle all 13215603516060156464 mids you were going to hook up.

10-11-2006, 10:23 AM
This HU won't even bother to turn on with a weak battery.
(I was testing stuff with mine, before installation, and it wouldn't come to life with my boats deep cycle battery; once I noticed that batt. wans't charged in a while, and turn on my charger, the batt. got some good juice, and the HU kicked right up).

Test that first....otherwise follow other suggewstions listed above.

10-18-2006, 07:36 PM
I hope you didn't buy it from IndoAudio. :crap:

whats wrong with indoaudio:crying:

thats where i got it!

10-18-2006, 07:37 PM
whats wrong with indoaudio:crying:

thats where i got it!

:hilariou: GL buddy

100% sure its hooked up right?
If it is toast and your fault(not to say it is)...warranty doenst matter anyway :(.

10-18-2006, 07:39 PM
wtf whats wrong with indoaudio? im serious i dont know...what should i know about him?

10-18-2006, 07:41 PM
it works, its something with the wiring in my car, i havent fooled with it yet. i did email indoaudio though, and he said check the wiring and fuses, and if its still broken i could send it in...

but whats bad about this seller!?!?!??!

10-18-2006, 07:42 PM
wtf whats wrong with indoaudio?

Judging by their feedback and responses on here...I'd say their service :)

10-18-2006, 07:42 PM
let me guess.....you ignored the rules of car audio and the instructions that come with EVERY piece of electronic vehicle equipment that say disconnect battery before installing this equipment and insisted on letting the headunit play while hooking up the amp.

10-18-2006, 07:44 PM
lmao i left the battery connected and let it play as connecting an amp LOL!

so whats wrong? how do i fix whatever the problem is?

and i thought yall were sayin that indoaudio sold bad items, if its just the service, ill find a way to deal with that, although he did reply to my email within 24hrs.

10-18-2006, 08:20 PM
i won't clown you for doing it....but please.....for your own good.....disconnect your battery before any install

10-18-2006, 10:46 PM
thanks for the info :)

10-19-2006, 12:01 AM
Yea disconnect the negative terminal before working on the car.

10-19-2006, 12:13 AM
wtf whats wrong with indoaudio? im serious i dont know...what should i know about him?

Customer service is terrible

Kenny Pollock
10-19-2006, 12:18 AM
My P880 wouldn't turn on because we screwed it in too much and the wires were hitting the back of the dash (it was a tight fit). I just loosened the screws and it started working..

10-19-2006, 09:59 PM
do you have skipping problems? robin said his skips when he uses cd's, so he uses his ipod...does yours skip?

10-20-2006, 12:16 AM
did you figure out the problem?

10-20-2006, 12:40 AM
http://www.labbb.org/BBBWeb/Forms/Business/CompanyReportPage_Expository.aspx?CompanyID=132034 16

Speaks Volumes