PDA

View Full Version : building a ported box



ructwenty2
12-26-2002, 10:59 PM
can anyone tell me how to build a ported box

evo2k3
12-26-2002, 11:54 PM
jesus....does anyone search at this forum....there are like 12 keyword hits for "port" on the fist page of threads!! not to mention what do you want to know?...here are the steps:
1. build a sealed box with volume within the manufacturers ported specs.
2. decide how long the ports need to be....if they are too long slot port it instead.
3. cut out of the holes, put in the ports, seal, dry, boom!

obviously there is a shitload more to it, but you need to be a little more specific and hella lot less lazy and start searching through the millions of threads about porting.

RangerMan
12-27-2002, 09:10 AM
Originally posted by evo2k3
jesus....does anyone search at this forum....there are like 12 keyword hits for "port" on the fist page of threads!! not to mention what do you want to know?...here are the steps:
1. build a sealed box with volume within the manufacturers ported specs.
2. decide how long the ports need to be....if they are too long slot port it instead.
3. cut out of the holes, put in the ports, seal, dry, boom!

obviously there is a shitload more to it, but you need to be a little more specific and hella lot less lazy and start searching through the millions of threads about porting.

Someone has a good link to a ported box building site...I'll try to find it.