PDA

View Full Version : why doesnt my reciever work!!!



pimpedout97x
09-07-2006, 01:30 AM
It powers on and everthing, everything works fine, it just won't power speakers anymore. I don't know why, but its making me mad lol...its a really really old sanyo reciever. I really liked it, I'm getting by with this ugly POS awia one now...but is there a reason it won't power the speakers when everthing else turns on with the reciever? And yes, I've tried different speakers.

Thanks!

brandontw
09-07-2006, 03:23 AM
have you tried the "tape monitor" button like in this thread:

http://www.caraudio.com/forum/showthread.php?t=181247

pimpedout97x
09-07-2006, 08:39 AM
I won't lie that **** tape button has got me a few times, but I'm pretty sure that's not what's wrong here, I'm at school, ill check when I go home but I'm pretty sure the tape button is off...

Could it be fuses maybe?

pimpedout97x
09-07-2006, 10:27 AM
not the tape monitor button...

pimpedout97x
09-07-2006, 10:31 AM
lol!

pimpedout97x
09-07-2006, 12:35 PM
anyone else got any ideas? its a sanyo dcx686

pimpedout97x
09-07-2006, 09:42 PM
it was the fuses, i remebered hooking my mt to it (lol!) and the lowest impedance it can handle is 8 ohm lol...so ya i hooked the mt to it @ 1 ohm...

anyways it works now

brandontw
09-08-2006, 06:15 PM
it was the fuses, i remebered hooking my mt to it (lol!) and the lowest impedance it can handle is 8 ohm lol...so ya i hooked the mt to it @ 1 ohm...

anyways it works now
why on earth would you do that??!!??

joetama
09-09-2006, 07:55 PM
NO kidding..... Uhh it's rated at 8 ohms so we are going to put one on it..... Great way to damage the finals....