PDA

View Full Version : limiting my sub?



Anonymous User
06-10-2006, 03:35 AM
would i be limiting te performance of a RE Audio HC12 in a sealed box thats roughly 1.3 ft3? right now its a a 3.2 ft3 ported box @ 32hz. it would be running off a BX1500D. so its either a ported box that is too big for my trunk or a sealed box that fits in my trunk.

iamamp3pimp
06-11-2006, 06:06 PM
Wall it off



lol


id give it 1.4 cubes sealed with that power

zachzchw
06-11-2006, 06:08 PM
would i be limiting te performance of a RE Audio HC12 in a sealed box thats roughly 1.3 ft3? right now its a a 3.2 ft3 ported box @ 32hz. it would be running off a BX1500D. so its either a ported box that is too big for my trunk or a sealed box that fits in my trunk.


Probably.
I have a pair sharing 3.6, and they need a bit more space. Do you happen to know what RE recommended for the HC 12"?
I cant find the info anywhere.