PDA

View Full Version : how to carpet?



kpozr2
05-10-2006, 05:59 PM
how is the best way to carpet a box without doing the rabbit bit thing? does anyone have a link to a tutorial or sometin on here?

ssj2xxgotenxx
05-10-2006, 07:22 PM
If you don't have the proper tools to make a rabbited edge. I suggest making a overhang. It makes carpeting much easier, and all it takes is over estimating your front, back, top, and bottom in terms of width. You can PM Ingleside, he made a pimp *** box for some w6v2's with a overhang. (It's in his Sig)

Crown_amps
05-10-2006, 07:23 PM
ask a lesbo they know more about carpet than you would ever think ;p

kpozr2
05-10-2006, 11:17 PM
howd u think this turned out?
http://www.imagestation.com/picture/sraid205/pef324abffa1bcbc25fe3c626966f8fae/ef0db257.jpg

danteBirosel
05-10-2006, 11:34 PM
how is the side looking?

kpozr2
05-10-2006, 11:35 PM
pretty good cept for along the bottoom edge, but it'll be unseen.

ssj2xxgotenxx
05-11-2006, 03:40 AM
I like to use a sawing motion with a razor blade to get the sub cutouts and ports perfect. Place the side of the blade flat up agianst the cutout (The thickness of the wood, the part that measures 3/4") and use a sawing motion. Gets it perfect everytime.

iamamp3pimp
05-11-2006, 03:52 AM
I like to use a sawing motion with a razor blade to get the sub cutouts and ports perfect. Place the side of the blade flat up agianst the cutout (The thickness of the wood, the part that measures 3/4") and use a sawing motion. Gets it perfect everytime.



i usually carpet the port first..........



if you want carpet in the port.


next time, im gonna carpet the port, then resin the carpet, in the port