PDA

View Full Version : build box in car?



SQBubble
05-08-2006, 06:53 PM
what is the perfect way to build a big box in car?

SQBubble
05-08-2006, 07:56 PM
ttt, can I use ONLY wood glue to assemble all the cuts for an enclosure, or it isnt enough>?

Chevyaudio
05-08-2006, 07:59 PM
Yes...you can use only wood glue, just make sure you use plenty of clamps and clamp the enclosure together tight.

SQBubble
05-08-2006, 08:04 PM
Yes...you can use only wood glue, just make sure you use plenty of clamps and clamp the enclosure together tight.

sry to ask this dumb question:rolleyes: but wuts a clamp , how does it look like?:crap:

2loud4u
05-08-2006, 08:10 PM
http://images.google.ca/images?client=firefox-a&rls=org.mozilla:en-US:official_s&hl=en&q=wood%20clamps&btnG=Google+Search&ie=UTF-8&oe=UTF-8&sa=N&tab=wi

I used ones like this but are about 4-5 feet long.

http://www.ptreeusa.com/Peach%20Graphics/Irwin%20micro%20bar%20clamps.gif

SQBubble
05-08-2006, 08:15 PM
ohh thats the thing!! ok, but I'm building the box in the car.... u think I could use those? the space will be really tight !

SQBubble
05-08-2006, 08:41 PM
come on guys, nobody already built an enclosure in the trunk of a car and could give me advice how to do it right ?!?! cmonnn shoott all ur opinionnss and experienceee plzz

2loud4u
05-08-2006, 08:58 PM
you can get them in different sizes and there are other types of clamps aswell.

PepsiFiend69
05-08-2006, 09:01 PM
yeah, used glue and clamps, have fun carpeting it, and pray that you never get a flat tire.;)

Chevyaudio
05-08-2006, 09:04 PM
you are probably going to need to get some really long bar clamps...like in the 40" range

soul05
05-09-2006, 03:21 AM
what kind of car are u building in? dont forget to vacuum

SQBubble
05-09-2006, 02:19 PM
maxima

editt*** w00t my 200th post

80INCHES
05-09-2006, 02:29 PM
u want a easy way out.build 2 boxes and fuse them 2gether
in the car
80