PDA

View Full Version : Flush mount



Titleistplyer97
04-30-2006, 07:10 PM
Hi i was wondering if anyone could tell me how to make a flush mount panel for my switches. I want to flush mount my bass nob and toggle switch that are under my headunit

kpozr2
04-30-2006, 09:15 PM
what do u mean flushmount?? like under the HU into the dash?

James Bang
04-30-2006, 09:38 PM
just pull the panel out that your switches/bass knob will be mounted to. Take your bass knob, pull out the knob, put the module on the back of the panel, and the knob in the front of the panel. then you try to find a way to hold your module in the back in place.