PDA

View Full Version : Can I do this with cda-7998



profoundwill
04-13-2006, 01:46 PM
I wan to have an active setup with my headunit, so I was wondering how does that actually work? Will I be able to control the crossover points for each of the four channels independent or only two at a time?

camry_tuner
04-13-2006, 02:43 PM
yes, you can hav an active set up, 2 way + sub. there should be a switch on the side of the unit, F/R or 3-way. switch it to 3-way. You will control the xover points for each set of preouts, High (front) mid (rear) sub (sub).

profoundwill
04-13-2006, 02:51 PM
Cool, I thought I would be able to control each channel seperate, but I can only control them in pairs. Thanks!!