PDA

View Full Version : Will this box have port noise? 3.7ft@35hz with 28in port area?



amartin_72
04-06-2006, 10:56 PM
I have a truck box made that is 4ft right now, sealed. We cut 4 holes for the 3" pipes and cut the pipes to length for the 35hz tuning. This is 28in^2. Now i am worried that we will have major port noise... should we just wait and get new pipe and put two more ports in and cut new longer pipes or just try it the way we had planned? It is for two 12 L7's with 1000watts RMS total. what do u guys think?

pwnt by pat
04-06-2006, 11:00 PM
That's on the small side. Try it and find out.

ngsm13
04-07-2006, 12:52 AM
Build a new box you piece of ****.

nG

SAG3
04-07-2006, 12:54 AM
hahahahahahhahahahahhaha

Slammed
04-07-2006, 04:08 AM
Build a new box you piece of ****.

nG


http://img.photobucket.com/albums/v43/2NYCE/datalmao.jpg

iagrdshaka
04-07-2006, 04:15 AM
bahahahahaha

great post ;)

dleccord
04-07-2006, 04:19 AM
bahagahalahajaja

amartin_72
04-07-2006, 02:09 PM
Why would I Build a new box? It will still be better than running them sealed. Its as big as can possibly fit in the back of the truck, it has a notch to match the contour of the rear of the cab and the seat is up quite a bit. 11" Depth.

pwnt by pat
04-07-2006, 02:55 PM
If it's that one in your photobucket, build a new box.