View Full Version : Pxah701 Alpine Question...

03-20-2006, 12:20 AM
I am new to the alpine pxa-h701... Can the 9835 control it directly without useing the seperate screen or do I have to use the seperate scree.....???

Johnny Drama
03-20-2006, 12:28 AM
I am pretty sure that only the media HU's can control it. You would need the single din controller.

03-20-2006, 12:40 AM
What I was thinking as well... thought it might since I have the 9835... Will have to email alpine I guess...

03-20-2006, 12:50 AM
that would be a no. you would need the alpine C701\C700 control unit. here VV


The most convenient and enjoyable way to operate the PXA-H701 is via the IVAD310R/RB’s PulseTouch Display. You have a clear view of the sound processing options, and you just touch the screen to select them.
• Using the DVA-9965R gives you the advantage of GlideTouch Control and the Vivid BioLite Display.


more info on the H701 here VV


03-20-2006, 01:27 AM
yea no hu can control the h701 besides the 9860 and 9861 to my knowledge.

03-20-2006, 02:30 AM
9860/9861 or other multimedia headunits only.

None of the "regular" Alpine headunits can control the H701.

03-20-2006, 03:17 PM
thanks guys :) Decided to up the processing ability of this system bg time... this baby is going to fit the bill nice!

03-20-2006, 06:08 PM
The H701 is a great unit...you won't regret it!

03-24-2006, 05:17 AM
Chad: do you still have yours? What H/U did you hook the H701 up to?