PDA

View Full Version : how do u use the aux input on a alpine cda 9807???



iamamp3pimp
02-08-2006, 03:16 AM
is it the ai net connector>?

j3bus2k3
02-08-2006, 03:20 AM
yea you buy a cable that converts it into rca inputs

takeabao
02-08-2006, 03:58 AM
You will need one of these:

Alpine Ai-net Aux adapter (available at your local Alpine retailer or eBay)

http://img206.imageshack.us/img206/7220/alpineaux400x3008ef.jpg (http://imageshack.us)

(mine connected to a Monster iCable for my MP3 player...sorry for blurry pic...it's late)

iamamp3pimp
02-08-2006, 09:16 AM
thanks.

expo5.0
04-11-2007, 02:53 AM
what about for the older ai-net alpine stuff?

circa 1998 or so?

that adaptor wont' work on it- what will?

blue93corsica
04-11-2007, 10:28 AM
older alpine ai-net? r u sure its ai-net and not their m-bus adapter