PDA

View Full Version : Quick HU question



swiftone
01-19-2006, 10:35 AM
When looking for a new HU, say my amp has the option of 2v or 4v preamp output, but the HU has say 5v preamp output, does this pose a problem? Should the HU preamp voltage match that of the amp I am using? thanks!

squeak9798
01-19-2006, 10:37 AM
say my amp has the option of 2v or 4v preamp output,

I presume you mean input?

Anyways......you are fine. You'll never get the full 5V out of the HU with music at typical listening levels.

swiftone
01-19-2006, 10:38 AM
I presume you mean input?

Anyways......you are fine. You'll never get the full 5V out of the HU with music at typical listening levels.

Yep thats what I meant, thanks!