PDA

View Full Version : Rotozip bit for MDF?



phildapimp89
10-21-2005, 03:39 PM
Anyone know what bit I will use for MDF wood. I'm cutting a circle out of 1/2" MDF... THanks

phildapimp89
10-21-2005, 03:41 PM
http://www.rotozip.com/accessorieslist.aspx?p_intAccID=16

Which 1?

dbornotdb
10-21-2005, 04:25 PM
Sabrecut.
But do it in 1/8" increments so you don't burn the tool up or dull the bit to fast. And go slow.

cobra65427289
10-21-2005, 06:04 PM
Sabrecut.
But do it in 1/8" increments so you don't burn the tool up or dull the bit to fast. And go slow.
True dat. I learned the hard way and burnt and dulled 2 sabrecuts on a box for my buddies L7 before it dawned on me.

al

phildapimp89
10-21-2005, 10:05 PM
True dat. I learned the hard way and burnt and dulled 2 sabrecuts on a box for my buddies L7 before it dawned on me.

al

Ok thanks guys... I went to Sears and looked for rotozip bits and they were 18 dollars a piece.. For that price I'm pretty sure I could get another qlogic box... Gotta find another hardware store.