PDA

View Full Version : building new box for integra.



IshbOO
10-19-2005, 12:02 AM
Just got my integra, wanting to port my fkn rl-ps **** yeah!:up2somet:

well i had some questions,

is 3inch port width to small? my port would be 24.5x3 and that would be 73.5in^2 port area, each sub needs at least 20in^2 wuld this port be to big? i dont want port noise or anything, and ill be tuning this to 34hz.

PV Audio
10-19-2005, 12:04 AM
i think that is fine, but you're gonna need a BIG mofukin box to keep the tuning the same with a 25"x3" port cause of that displacement ;)

IshbOO
10-19-2005, 12:05 AM
ok nvm srry, i fixed my problem, im gonna go with 13.5x3 and have a 40.5in^2 port i guess hope its big enough.

bimma85
10-19-2005, 12:11 AM
ok nvm srry, i fixed my problem, im gonna go with 13.5x3 and have a 40.5in^2 port i guess hope its big enough.
That seems kind of small to me, but Im no box expert :).

IshbOO
10-19-2005, 12:21 AM
well the width of my box is going to be 32 inches on the outside, take 3 walls, thats 2.25 inches, i got 29.75 inches of air to put my subs and port into, 12+12+3 = 27, that means i only got 2.75 inches between subs and walls... i was wanting 1 inch from the walls, and 1 inch between the subs, so i would have needed 3 inches, how should i space out my subs? 1 inch between them, and around .8 of an inch from the walls?

PV Audio
10-19-2005, 04:56 PM
dude since u need an EXACT amount of air without much leg room, why not glass?